Rubriky
Popis dne

Týden druhý – nabitý program

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ještě v pondělí bych neřekla, že neděle bude nejnabitějším dnem celého týdne. Kvůli omezeným možnostem kolejí, jiným plánům na pracovní dny a bolesti hlavy jsem musela nechat celou týdenní výzvu na dnešek. Když k tomu člověk přidá ještě povinnosti do práce a doma, balení se a cestu z Opavy do Brna, nezbyde mu ani minuta navíc. Alespoň se ty hodiny ve vlaku dají využít produktivně a i pro napsání zápisu se najde čas. A tak s vámi dnes sdílím svůj nabitý den.

V sobotu slavila ségra 18. Skoro do půlnoci jsme hráli Macháčka a já využila poslední minuty volného dne k naládování se dortem. Přece sestře nenechám svůj kousek 🙂

Když mi další den v 9 zazvonil budík, chvíli jsem zvažovala, jestli se nevzdám třiceti bodů a ještě se trochu neprospím. Touha po úspěšném startu dne a uvědomění si, co mě všechno čeká, ale nakonec vyhrály a studená sprcha mě probudila dostatečně na to, abych zvládla v pohodě fungovat.

Den jsem začala úklidem – zametáním konfet, věšením prádla, nakládáním myčky. Po rodinné snídani jsem s rodiči vyjela na dobrodružnou cestu po obchodech, koupit ingredience na jídlo do výzvy a boty (ať mám konečně v čem chodit do posilovny), na rozhlednu Šance (kde jsme se učili hrát Whist), k babičce a dědovi pomoct s elektronikou a ještě jednou do obchodu pro tahini, které jsme nakonec stejně nesehnali a nahradil ho arašídový krém.

Po příjezdu domů jsme s mamkou připravily hráškový hummus, který se moc povedl, i když nám pokazil tyčový mixér (který byl stejně starý jako já). Po pozdním obědu téměř v 5 jsem se vrhla na přípravu materiálů na soutěž, kterou v následujících dvou týdnech budeme pořádat na VUT boulderu. A pak už se rychle sbalit, rozloučit s rodiči a hurá do Brna. Tak teď sedím ve vlaku, pochutnávám si na domácím hummusu a trochu usínám. Ale mám ze sebe dobrý pocit a těším se, co přinesou další dny. A to je hlavní.

A pokud jste dočetli až sem – který den jste si jako volný vybrali vy?

Krásné poslední dvě hodiny druhého týdne a hodně štěstí do týdne třetího 🙂

Pipi

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

7 reakcí na „Týden druhý – nabitý program“

Já mám jako volný den zvolenou sobotu. Po týdnu dojíždění do školy to je fajn odpočinek a zároveň v neděli už začínám dodelavat úkoly a další nezbytnosti pro následující týden. V minulých letech jsem měla sobotu zvolenou hlavně z důvodu že jsem jezdila na různé kurzy a akce, kde jsem si úplně nemohla plánovat program. A tím by můj hon za bodíky dost utrpěl.

Napsat komentář